Genijalni Nissan i Honda koja nije za svakoga najpopularniji su auti na Oglasima

PONUDA osobnih automobila na Index Oglasima raste iz dana u dan i na našem oglasniku mogu se pronaći zaista raznoliki primjerci svih vrsta vozila. U posljednje vrijeme hrpu pregleda skupili su vrhunski Peugeot 508, interesantni Fiat Coupe koji se prodaje za četiri tisuće eura, ali i Audi A6 za koji je potrebno izdvojiti pet puta više novaca. Ipak, Nissan 200SX i Honda Civic dominiraju po broju pregleda, ali i po broju reakcija na našoj Facebook stranici. 

Za ovaj članak smo pretražili ponudu i odlučili izdvojiti one primjerke koji u ovom trenutku privlače najveći interes naših korisnika. Ovih pet oglasa pregledani su preko 50 tisuća puta! 

Peugeot 508



Ovaj Peugeot 508 2,0 BlueHDi 180 EAT8 GT je do sada bio testno vozilo i prešao je tek 22 tisuće kilometara što znači da je savršeno očuvan. Dio je limitirane serije, vrhunski je opremljen i izgleda izvrsno i potpuno nam je jasno zašto je skupio redom pozitivne komentare. Registriran je do ožujka 2020. godine, a prodaje se za 308.900 kuna.

Fiat Coupe



Vlasnik je ovaj Fiat Coupe 2.0 16V opisao kao mali Ferrari koji privlači poglede gdje god se pojavi. Jedinstven je u Hrvatskoj, kompletno je ispravan i upravo je registriran. Proizveden je 1996. godine od kada je i u prometu, a do sada je prešao ukupno 200 tisuća kilometara. Ima atestirani plin, uređen je za uživanje u vožnji, a od nedostataka ima tek nekoliko manjih ogrebotina od parkiranja. Vaš može biti za 4 tisuće eura.

Audi A6 



Ovaj Audi A6 3.0 TDI iz 2012. godine ima puno opreme i izgleda zaista izvrsno. Dolazi s automatskim mjenjačem s 8 brzina, ima 204 konjske snage i ne zahtijeva ni kune ulaganja. Auto je prešao 159 tisuća kilometara, a vlasnik tvrdi da je još uvijek kao nov. Cijena je 20 tisuća eura.


Honda Civic



"Auto nije za svačije ruke, ide prebolesno i izgubi se glava za sekund. Ovi R motori od 600-700 kubika nemaju šta tražit kraj nje, usporedbe radi..." - tako je vlasnik opisao ovu Hondu Civic HB K24/K20 frenky swap. Auto je u odličnom stanju i limarijski i mehanički, a svi detalji nalaze se u oglasu. Prodaje se za 7.100 eura, a zamjene su isključene.

Nissan 200SX



Ovaj Nissan 200SX iz 1991. godine jedan je od najomiljenijih automobila koji su se u posljednje vrijeme pojavili na Index Oglasima. Ima 2.0 turbo kovani motor s 390 konjskih snaga, u izvrsnom je stanju i izgleda odlično. Prodaje se za 13.800 eura. 

Pročitajte više