Gerard Butler: Nisam u vezi s Jennifer Aniston

GERARD BUTLER izjavio je da nije u vezi s Jennifer Aniston. Unatoč stalnom koketiranju s Jennifer, čemu u prilog idu i brojne fotografije, te zajedničkom putovanju u Meksiko, glumac inzistira na činjenici da je s Jen samo prijatelj. Izjavio je da mu glasine o vezi s Aniston čak i gode jer one miču pozornost sa žena s kojima je zaista povezan.

"Išao sam u Meksiko za njezin rođendan, no samo smo prijatelji. Između nas ima neke pozitivne kemije, što se vidi iz filma koji smo snimili, a zajedno se provodimo odlično. No, evo u čemu je stvar, dok su me optuživali da sam s Jennifer, ja sam vrlo vjerojatno bio negdje drugdje, s nekim drugim", izjavio je glumac.

Iako ima reputaciju velikog ženskaroša, Butler tvrdi da to nije istina. "Prije sam se puno češće seksao, sad to radim manje jer sam paranoičan. Pa pogledajte što se dogodilo Tigeru Woodsu", zavapio je Butler. Nadodao je kako nije ni upola zločest koliko je bio nekad. "Nisam za veze. Jedan od mojih poroka je taj što sam previše zanimljiv sam sebi", zaključio je zgodni Butler. 

Pročitajte više