Gerard Butler: Ovisan sam o tjeskobi

ŠKOTSKI glumac Gerard Butler požalio se kako je stalno zabrinut zbog nečega te misli kako je postao već pomalo ovisan o svojoj tjeskobi. "Rodio sam se u tjeskobnom svijetu i o toj tjeskobi sam već ovisan. Čim počnem brinuti, sam sebe natjeram da se zabrinem još više", priznaje glumac. "Na primjer, nazovem ljude i dogovorim četiri različita scenarija za večernji izlazak, onda me uhvati panika, pa nazovem još prijatelja i dogovorim još opcija. Pa mi je još gore", žali se Butler.

Gerard je sigurno bio zabrinut i prije premijere svog novog filma "The Bounty Hunter", no uspio je to dobro prikriti očijukanjem i grljenjem s kolegicom sa snimanja Jennifer Aniston. S njom ga se sve češće spominje u romantičnom kontekstu, a on kaže: "Sigurno nema dima bez vatre. No, dok me optužuju za nešto, ja sam vjerojatno negdje drugdje griješeći s nekim drugim, Prilično sam pametan što se toga tiče, znam kako se izvući".

Ipak, glumac priznaje kako je status globalne zvijezde imao poguban učinak na njegov seksualni život. "Sada puno manje spavam okolo, postao sam paranoičan pa pogledajte samo što se dogodilo Tigeru Woodsu!", kaže Butler, no dodaje kako ipak nije postao svetac.
 

Pročitajte više