"Gledam joj u bulju, zovem turu": Ovo su najslušanije pjesme u Hrvatskoj

Foto: Instagram

HRVATSKIM trendingom vladaju mladi srbijanski i bosanskohercegovački izvođači, koji izvode sličnu glazbu. Izgleda da su trep i turbofolk ipak najveće "glazbene" ljubavi Hrvata na YouTubeu, a izvođači koji nude takav sadržaj preglede broje u milijunima.

Prva na trendingu u Hrvatskoj i najslušanija u zemlji trenutno je Breskvica, koja je u pjesmi Srećan put opisala svoj prekid s kolegom YouTuberom Voyageom. Pjesma je za nekoliko dana skupila 10 milijuna pregleda.

Druga u trendingu pjesma pripada osuđenom dileru Bubi Corelliju, koji je svoj novi hit nazvao Irina Shayk. Skupio je više od četiri milijuna pregleda. Neki od stihova ove uspješnice glase: "Gledam joj u bulju, zovem turu", "Jebe se ko zmaj", "Separe moj pun kuja", "U Radisson Blu ja krešem nju"...

Treći u trendingu je Voyage (da, onaj koji se spominje u pjesmi koja je prva u trendingu), a njegova uspješnica nosi ime Kartel. Skupio je pet milijuna pregleda, odnosno dvostruko manje od svoje bivše cure.

Voyage je i na četvrtom mjestu trendinga. Pjesmu Aman izvodi s Rastom, a u tjedan dana skupili su 1.2 milijuna pregleda.

Pročitajte više