Gledatelji britanske Potjere bijesni zbog odgovora koji nije priznat: "Sabotaža"

Foto: ITV

GLEDATELJI britanske Potjere bijesni su zbog, kako tvrde, sabotaže jednog od kandidata nakon što mu nije priznat odgovor jer je pogriješio jedno jedino slovo, piše Mirror. Mnogi ljudi počeli su pisati na društvenim mrežama kako bi se televizija trebala ispričati kandidatu jer je zbog te nepravde cijeli tim izgubio nagradu od 18.000 funti (160.000 kuna).

Voditelj Bradley Walsh odbio je odgovor natjecatelju u posljednjem krugu, ali je odobrio sličnu pogrešku lovca Paula Sinhe u prethodnim krugovima, što je gledatelje još više razbjesnilo.

Natjecatelji Antony, Claire i Mike plasirali su se u posljednju rundu, dok njihova kolegica Aamna nije. Imali su 18.000 funti u nagradnom fondu i uspjeli su točno odgovoriti na 18 pitanja i biti ispred Paula. No, nažalost Paul ih je uspio uhvatiti u vremenskom ograničenju, s devet sekundi viška.

Walsh je lovca upitao s kojom pjesmom je Ujedinjeno Kraljevstvo prvi put pobijedilo na Eurosongu, a kada on nije znao odgovor, natjecateljima je dana mogućnost da točno odgovore te su kao odgovor ponudili naziv pjesme: Puppets on a String.

Odgovor im nije bio priznat jer su upotrijebili množinu, budući da je pravo ime pjesme Puppet On a String.

Gledatelji su počeli prigovarati nakon što je postalo jasno da je ta odluka omogućila lovcu Paulu da pobijedi.

"Odvratni su. Kao da je važno je li Puppet ili Puppets. Mislili su na dobru pjesmu i to bi jedino trebalo biti bitno", napisala je komentatorica.

"Zanimljivo kako se lovcu priznalo Straif umjesto Stray, ali natjecatelje se za sličnu grešku kaznilo", složio se drugi.

Pročitajte više