Gledatelji Emmyja bijesni jer ovog čovjeka nisu spomenuli u In Memoriamu: "Nečuveno"

Foto: Guliver Image/Getty Images

OBOŽAVATELJI preminulog košarkaša Kobea Bryanta nisu skrivali koliko su bijesni nakon što je Bryant izostavljen iz In Memoriama tijekom dodjele nagrade Emmy, piše PageSix.

"Iznenađena sam jer su izostavili Kobea. On možda nije bio dio televizijske industrije, ali kao NBA zvijezda itekako je bio prisutan na televiziji", jedan je od komentara.

"Ne mogu vjerovati da Kobe nije bio uključen u In Memoriam i da su ga zaboravili tijekom Emmy dodjele", "Još čekam drugi dio memorijala, kad će se Kobe prikazati", "Kobe je cijelo vrijeme bio na televiziji. Ovo je nečuveno", pisali su ljudi po društvenim mrežama.

Iako Bryant nikada nije bio nominiran za nagradu Emmy, osvojio je sportski Emmy za svoj animirani kratki film Dear basketball, za koji je također osvojio Oscara 2018. godine.

Obožavatelje je još više razbjesnila činjenica da su se Emmyji emitirali iz Staples arene, odnosno dvorane u kojoj igraju Lakersi.

Ovo nije prvi put da su obožavatelji NBA legende razočarani. Bryant je također izostavljen s popisa umrlih na dodjeli MTV Music Video nagrada u kolovozu.

Bryant je tragično poginuo u padu helikoptera u siječnju. Imao je 41 godinu.

Pročitajte više