Gledatelji "Plesa" uvjereni da nešto ne štima: "Čudno, nije mi jasna matematika"

Foto: Press/Facebook

U SINOĆNJOJ epizodi "Plesa sa zvijezdama" show je napustio Damir Kedžo, nakon plesnog dvoboja s Markom Grubnićem koji dosad nije propustio nijedan plesni dvoboj.

U plesnom dvoboju završavaju natjecatelji s najmanje glasova publike, no na društvenim mrežama pojavile su se brojne teorije zavjere o tome kako je moguće da je Grubnić završio u dvoboju kad je sinoć imao najviši broj bodova od strane žirija.

Jednu od takvih teorija podijelio je i sam Grubnić na svom Instagram Storyju.

Komentare gledatelja prenosimo u obliku u kojem su i objavljeni na društvenim mrežama.

"Grubnic je zasluzio ostat,najbolji je danas bio. Bas nije fer kako uvijek zavrsi u dvoboju"

"Meni nije jasno matematički kako Sonja može proći, a Marko ne koji je bodovno bio najbolji."

"Majketi mile cuj Grubnic u dvoboju, ovaj put totalno nezasluzeno😲, cuj Sonja prosla, cuj Viktorija prosla, ma ajte molim vas ovo je smijesno ccccc"

"Bome počela sam Marka gledat drugim očima ☺️. Nije zaslužio večerašnji dvoboj pa ni one prije, večeras su po mom mišljenju trebala ispast Sonja ili Josipa... I Keđo je još moga ostat. Ali ljudi su licemjerni i zato se ovo i događa. Ja sad bas u inat navijam za Marka da dođe do finala"

"Skroz razocarana. Marko danas nije zasluzio biti u dvoboju."

"Bio danas najbolji i onda opet u dvoboj..nije fer☹ Sonja je trebala biti u dvoboju a ne Marko"

"Ispada da je Sonja imala najvise glasova,ako je uspjela ostati? A prosli tjedan imala najmanje. Cudno u svakom slucaju"

"Hvala Bogu da ipak na kraju žiri odlučuje,Marko i Ella samo naprijed,mrak ste"

"Koji bezobrazluk...Marko veceras daleko najbolji... A on opet u dvoboj... Sramota... Namjesteno..."

"mislim ovo nije fer da tako Marka maltretirate iz emisije u emisiju a def. najbolje plese... prvo mjesto zirija ... i da toliko padne na ljestvici e to mi nie jasno"

"Ni danas niste mogli na Uskrs biti posteni i ostavit Marka bez dvoboja...Marko Grubnic najbolji si.."

"Nesvidja mi se nikako da najbolji par svake nedjelje bude u dvoboju! Ali oni pokazuju da su jaci od bilo kojeg dvoboja!"

"Pogrešno vam je kaj ne prikazujete kolko je tko bodova dobio od publike. Znači, ako je @markogrubnic dobio 11 od žirija i ima 1 od publike, to je 12. Netko tko je dobio najmanje od žirija, mora mu se dodati od publike i tek tad će glasovi biti relevantni. Koliko smo samo moja ekipa i ja nazivali za @slavkosobin i @markogrubnic, nema šanse da idu u dvoboj, a kamo li ostali pozivi."

"Ja se samo pitam kako je Sonja skuila VIŠE OD 20 GLASOVA kako bi bila bolja od Marka i Ele jer ke imala 23 (+1 znači 24) a Marko i Ela mislim 34 (+7 znači 41) il je ona sama zvala za sebe il se dogovorila da drugi zovu jer nitko nije zvao toliko puta i svi bi vjerojatno za Slavka i Gabrielu ili Marka i Elu"

Poslali smo upit Novoj TV o tome kako se određuju sudionici finalnog dvoboja, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Pročitajte više