Gledatelji skužili u koju se curu Gospodin Savršeni zaljubio? "Ona ga privlači"

Foto: Press

RASPRAVA o Gospodinu Savršenom na društvenim mrežama ne prestaje. Neki gledatelji sad misle da su otkrili u koju se djevojku Goran zaljubio.

Ime koje se najčešće spominje u tom kontekstu je Iva. "Iva ga najviše privlači. Na spoju su se mogle osjetiti iskre među njima. Nije bezveze njoj dao bijelu ružu, znači posebnu", komentirala je jedna gledateljica na Instagramu.

"Iva je meni taman za njega", komentirala je druga. "Pazi se Ive, mislim da će se svi iznenaditi na kraju. Kreće kao i Daisy, vidi se da je ljubomorna jako kad druge imaju pristup s njim", nadovezala se još jedna gledateljica.

"Koliko su cure ljubomorne na Ivu, auuu", primijetili su. 

Inače, Goran je upravo Ivi na posljednjoj ceremoniji ruža poklonio bijelu ružu, što znači da ona ima pravo isplanirati njihov sljedeći spoj. Iva mu na njihovom posljednjem samostalnom spoju nije dopustila da je poljubi, iako su razmjenjivali nježnosti u plićaku.

"Nisam očekivao da će se tako brzo stvoriti nešto među nama, ali zbog toga sam ovdje i jako mi je drago što se to konačno dogodilo", rekao je Goran, nakon čega su otišli na masažu. "Sve sam ostalo zaboravio. Zavolio sam je na jedan način", rekao je tad.

Pročitajte više