Sjećate se epizode Prijatelja s borbom za stan? Gledatelji sad uočili grešku

Foto: Press

OBOŽAVATELJI Prijatelja ponovo proživljavaju živote omiljene ekipe s kauča Central Perka, s obzirom na to da je serija postala dostupna i na streamingu Netflixa. Međutim, mnogi tvrde da su pronašli pogrešku Monice koja desetljećima nije bila uočena.

UPOZORENJE! Tekst može sadržavati spojlere!

U epizodi četvrte sezone popularnog američkog sitcoma, The One With The Embryos, Monica (Courtney Cox) i Rachel (Jennifer Aniston) bore se protiv Chandlera (Matthew Perry) i Joeyja (Matt Le Blanc) za Monicin veliki stan, u igri koju je smislio Ross (David Schwimmer).

Fanovi primijetili da Monicina izjava nema smisla

Sasvim bezazlena igra, koja počinje tako što se dečki i cure natječu tko koga bolje poznaje, zaoštrava se i u jednom trenutku ulog je stan. Cure na kraju gube, a Monica u svom stilu poludi zbog novonastale situacije. Međutim, fanovi su primijetili nešto čudno.

Jedan je komentirao: "Nakon što su dečki pobijedili u igri i kad se Rachel odbija preseliti, Monica kaže: 'Da smo mi izgubile, natjerale bismo dečke da se riješe patke i pileta, zar ne?' Nema smisla to što je rekla, trebala je vjerojatno reći 'da su oni izgubili' ili 'da smo mi pobijedile'."

"Sad sam ovo morao provjeriti. I istina je, Monica zaista kaže 'da smo izgubile'. Ne mogu vjerovati da nitko to nije primijetio", "Morao sam premotati pet ili šest puta samo da provjerim da nisam poludio", složili su se drugi s ovim zapažanjem.

Jedna od najgledanijih serija u svijetu

Prijatelji su se emitirali od 1994. do 2004. godine. Sitcom koji je pratio živote i ljubavi Monice, Rossa, Rachel, Chandlera, Joeyja i Phoebe posljednjih je godina pronašao novu publiku na streaming platformama i nastavlja biti jedna od najgledanijih serija u svijetu.

Prošle je godine Friends: The Reunion emitiran na streaming servisu HBO Max i sadržavao je svu originalnu postavu - Matthewa Perryja, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisu Kudrow, Matta LeBlanca i Davida Schwimmera.

Friends Reunion Show, poznat i kao The One Where They Get Back Together, također je uključivao brojne slavne goste, uključujući Davida Beckhama, Justina Biebera, BTS, Cindy Crawford, Caru Delevingne i Lady Gagu.

Pročitajte više