VIDEO Najšokantniji intervju Gorana Bareta: "Prevaren sam, ne znam dokad ću ovako izdržati"

Foto: Index

VELIKIM koncertom s Majkama u Tvornici i singlom "Pištolj" s Kandžijom, Goran Bare vratio se na scenu, no stvari nisu onakve kakvima se čine.

Iako je razgovor s osebujnim glazbenikom svaki put jedinstveno iskustvo, ono što nam je rekao nismo očekivali, a njegova ispovijest uistinu nas je šokirala.

Bare nam je priznao da novca nema zbog svoje lakovjernosti te da je podstanar koji spava na kauču.

"Ja nemam gdje pjesme pisati jer smeta cimeru s kojim živim. Ja sam trenutno u najgoroj situaciji u kojoj sam bio", rekao je.

Za svoj posljednji singl rekao nam je da govori o njegovom trenutnom duševnom stanju.

"Sav taj pristisak odjednom se srušio na mene, kao da ovaj plafon padne na mene. Mislio sam što ću ja sad? Ja sam sad čovjek koji mora pristajati na sve da bi opstao, ma koliko se to kosilo sa mojim uvjerenjima i išlo toliko da mi se povraća", rekao je.

"Ja ima desetak koncerata godišnje, možda jedan mjesečno", priznao je.

Osvrnuo se i na aktualnu situaciju u zemlji.

"Svi znamo kakva je situacija u Jugoslaviji... ovaj u Hrvatskoj i tko šta radi, tko je kakav. Postoje reperi koji to rade, moje pjesme su samo moje i one su proizvod moje duše i ničeg više", rekao je.

"Toliko mi to smeta da se jako iznerviram, nekad ne mogu spavati poslije toga. Kad vidim te ljude u saboru, to je takva sramota... Ti njihovi potezi, te njihove, odluke, ti zakoni, dopune zakona, dijalozi. Da me nije strefila ovakva nesreća vjerojatno bih to gledao i dobro se zabavljao, ali ne mogu jer sam duboko nesretan i život me melje. Ovo što sam sam sebi napravio melje me", rekao je.

"Kad ja koji sam prva liga, ne mogu izaći van jer nemam novaca, što da ti kažem", rekao je.

 "Ne želim nikome skakati sa svojim problemima po kralježnici, ja nemam kolega na sceni. Dino je umro, Urban se povukao. Njihovi životi su bili sređeni, ma koliko to izgledalo nesređeno. Moj život je kaos koji prijeti da nestane. Ne znam dokad ću ovako izdržati", rekao je.

Dodao je da ima status umjetnika, no to znači da samo plaća 300 kuna članarine.

"Imam sad 1300 kuna na tekućem, to je sve što imam", rekao je.

Najavio je i da će objaviti svoju autobiografiju.

"Ja sam kriv, nitko nije kriv, jer sam napravio gluposti. Ne mogu ti reći koje gluposti, jer to bi štetilo mom trenutnom stanju i statusu, napravio sam neopisive gluposti. Takvo nešto da čovjek sebi može napraviti... Radi se o tipičnoj prevari", rekao je.

"Ja ne znam gdje ću završiti, nemam ništa, ovo što je na meni to je moje, ništa nemam".

"Pazite šta potpisujete", poručio je čitateljima Indexa.

Pročitajte više