Goran Karan i Fresh Island Pool Party oduševili Terme Tuhelj

Foto: Press

POD okriljem splash događanja na Vodenom planetu i u SpaAreni hotela Well traje 1. Urbani festival umjetnosti i wellnessa koji iznova oduševljava svakog tjedna. Nedavno je završio Tjedan glazbe u kojima su mnogi stihoklepci nastojali opjevati Terme Tuhelj i pritom zabavili cijelo kupalište, a vikend je bio rezerviran za neponovljivi Fresh Island Pool Party koji je oduševio sve kupače.

Atomic dance factory digao je na noge cijelo kupalište, a poznati taktovi DJ Phat Phillia i DJ Chilla natjerali su posjetitelje na ples. Savršena atmosfera, vodene atrakcije, kokteli u vodi,valovi i još mnogo toga. Bilo je za svakoga po nešto.

Kada se atmosfera Vodenog planeta utišala, posjetitelji su se preselili u SpaArenu gdje ih je dočekala degustacija vinarije Vuglec koja je prezentirala svoja nagrađivana vina te koncert poznatog hrvatskog pjevača Gorana Karana koji se u Termama Tuhelj osjeća kao kod kuće. Besplatne degustacije i koncerti dio su Art&Wine festa koji se održava svake subote s početkom u 20:30 h.

Splash ljeto ide i dalje stoga ove godine Terme Tuhelj moraju biti dio vašeg plana. U mjesecu srpnju očekuje vas plesne radionice Atomic dance factoryja koji će u sklopu svog kampa okupiti domaće i inozemne plesače. Nastavit će s Water balloon challengom 16.7. kada će gađanje vodenih balona s Jaruna preseliti na Vodeni planet, zatim 23.07. Splash art danom gdje će gosti uživati u društvu doktorice umjetnosti Mirjane Smolić, dok je 30.07. rezerviran za tradicionalnu Tuheljsku noć.

No ni Art&Wine ne spava, nego nastavlja po planu gdje posjetitelje očekuje: Ksenija Erker i Zoran Mišolongin u mjuziklu "Takvim sjajem može sjati" (9.7.), slovenska grupa Osti jarej (13.7.), The Southern hotel bend (23.7.), Tomislav Goluban (6.8.), Marijo Rašić i Balkan ZOO ensamble  (13.8.) te bend Only friends and family (20.8.).

Podršku festivalu dale su i lokalne vinarije Sever, Vuglec, Zdolc i Prekratić. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje

Sva događanja 1. Urbanog festivala umjetnosti i wellnessa sigurno će razveseliti svakoga. Pratite i aktivnosti na službenim Facebook stranicama kao i na www.terme-tuhelj.hr gdje možete pronaći i detaljan program festivala.

Pročitajte više