Gusari iz Cannesa: Kardashianku brodom otela grupica "treš Europljana"

Foto: Splash

NA filmskom festivalu u Cannesu jedna od Kardashianki doživjela je nešto vrlo neobično. Naime, ne događa se svaki dan da ju otme grupica nepoznatih europskih tipova u maloj brodici.

Kendall Jenner je bila pozvana na zabavu milijardera Paula Allena koja se trebala održati na njegovoj luksuznoj jahti, piše Daily Mail. Dok je u luci čekala prijevoz do jahte, došao je brodić i ona je spremno uskočila na njega misleći da će je odvesti do jahte. No, to uopće nije bio njen prijevoz.

Ispostavilo se da ju je praktički otela grupica, kako ih je Kendall opisala, "nasumičnih treš Europljana" i vozikala je uokolo umjesto da su ju odveli na zabavu na kojoj su je čekali Mick Jagger, Katy Perry, Kate Moss i mnoge druge slavne osobe. Naravno, Europljani su se izvrsno zabavljali kada su shvatili koga imaju na brodu, no Kendall ih je uspjela nagovoriti da je vrate.

Zanimljivo, to nije jedina psina koju je Kendall iskusila u Cannesu. Jedan novinar je na crvenom tepihu odglumio da pada u nesvijest tijekom intervjua s njom, a njena pratnja je odmah skočila misleći da je pogođen metkom i da je i ona na nišanu. Naravno, kada je shvatila da je riječ o glumi, samo se okrenula i otišla.

 

Pročitajte više