Gwyneth Paltrow postavila čak dva bazena za rađanje djeteta

SLAVNA holywoodska glumica odlučila se za sve popularniji porod u vodi koji trudnici umanjuje bolove i stavlja je u ugodniji položaj.

Kako se udala za engleskog pjevača Chrisa Martina jedan mali bazen za porode postavila je u njihovom stanu u Londonu, a drugi u vili svoje majke u Los Angelesu jer još ne zna gdje će boraviti kada je uhvate trudovi.

Iako je velika prijateljica s Madonnom u posljednje vrijeme ne odgovara na njene telefonske pozive jer joj je kraljica popa kao majka dvoje djece stalno dijelila savjete o porodu koji su joj se popeli na vrh glave.

Umjesto primanja lekcija, ona ih dijeli. Vrijeme do rađanja odlučila je prikratiti davanjem savjeta o glumi svojoj prijateljici manekenki Kate Moss koja bi željela napraviti i filmsku karijeru.

Kako je Kate napunila 30 godina i pomalo razmišlja o odlasku s modnih pista, odlučila se nastaviti karijeru pred filmskim kamerama.

Zbog toga je potražila pomoć Oscarovke Gwyneth koja je sigurno može uputitu u tajne glume.

Manekenkino zanimanje za film počelo je još devedesetih godina kada se zabavljala sa slavnim ljepotanom Johnnyem Deepom, a među prijateljima su joj Kevin Spacey i Sadie Frost s kojom tulumari po noćnim klubovima.

Za početak bi željela nastupiti u nekom engleskom filmu koji bi joj otvorio vrata Hollywooda.

Pročitajte više