Hailey Bieber odgovorila na glasine o trudnoći: "Ne smijem biti ni napuhana..."

Foto: Instagram

HAILEY Bieber odgovorila je svima koji su na društvenim mrežama nagađali da manekenka i pjevač Justin Bieber čekaju dijete. 26-godišnja manekenka je od 2018., kada se udala za Justina, na udaru negativnih i neželjenih komentara na internetu. No mnoge zanima jedna stvar - hoće li par dobiti dijete. 

"Hailey je Kim Kardashian za rođendan napisala 'popij i za mene', mislim da to znači da je trudna", "Hailey, kad će dijete?", "Jesam li samo ja spreman vidjeti Hailey kao trudnicu? Bila bi predivna. Daj nam Bieber dijete", samo su neki od komentara po X-u (bivšem Twitteru), a mnogi su i ispod njezinih fotografija nagađali je li se Hailey udebljala ili je trudna. 

"Ne mogu biti napuhana, a ne trudna?"

Na sve te komentare Hailey je sada odlučila odgovoriti. Otkrila je kako takvi komentari utječu na njezino mentalno zdravlje.

"Obeshrabruju me, dovraga. Ne mogu niti jednom biti napuhana, a ne trudna? Bila bi laž kad bih rekla: 'Oh, da, zaboli me za to'", rekla je u razgovoru za GQ. Hailey se ranije nadala da će njezin život, pa tako i život njezine buduće djece, biti privatniji, no tada nije znala za koga će se udati. 

No i dalje ne zna kako će se ponašati kada ona i Justin jednog dana dobiju djecu. "Još uvijek ne znam kako je to biti roditelj nekome osim psu. A to ni u kom slučaju nije ista stvar", kaže. Međutim, veseli se periodu kada će postati majka. 

"Samo je, iskreno, na kraju dana tako urnebesno koliko je ljudima stalo do toga. Pustite me da radim što želim sa svojim tijelom, a vi možete raditi što želite sa svojim", zaključila je.

Pročitajte više