Halle Berry objavila sliku s odmora, pažnju ukrao odvratan detalj

Foto: Instagram

Fotografija koju je Halle Berry podijelila s više od 8.3 milijuna pratitelja na Instagramu privukla je pažnju iz neobičnog razloga. Oscarom nagrađena glumica (57) pozirala je bosa u bikiniju usred ogromnog kamenja na nepoznatoj lokaciji koja izgleda kao pustinja.

Slika, koja je prikupila više od 148.000 lajkova, izazvala je nagađanja brojnih pratitelja da su bosa stopala zvijezde u neposrednoj blizini hrpe izmeta. Jedan je korisnik upitao: "Kakvo je to govno pored tvojih stopala", dok je drugi rekao: "Jesam li ja jedini koji vidi kakicu?"

Halle: To je od divlje životinje

"Je li moguće da ne vidite hrpu govana na slici?", "Halle je jedna od najljepših osoba na svijetu, ali ovo je jednostavno sranje", "Ozbiljno, zašto objaviti sliku s govnom?", "Mogla je izrezati ovo s fotografije", "Možda nije govno, kako znate da jest", samo su neki od komentara ispod objave.

Berry je odgovorila jednom od komentatora koji je pitao zašto je objavila sliku. Ona je napisala: "Zašto ne? Tako je kako je", s četiri nasmijana emojija. Kasnije je rekla da zbog lokacije nije vjerojatno da je izmet bio od osobe: "Mogu reći da je to bilo od divlje životinje."

Pročitajte više