"Gotovo je, on se iselio": Razvode se Jennifer Lopez i Ben Affleck?

Foto: EPA

JENNIFER LOPEZ i Ben Affleck se navodno razvode.

Kako piše In Touch Weekly, glumcu je "prekipjelo" i odlučio je razvesti se od pjevačice, a navodno se već i iselio iz kuće koju dijele. Potvrdio im je to izvor blizak paru. "Gotovo je, razvest će se, a ovaj put Bena ne treba kriviti za to", tvrdi insajder.

Fanovi su ranije primijetili da par već tjednima nije provodio vrijeme zajedno. Glumac nije bio na Met Gali sa svojom suprugom 6. svibnja unatoč njezinoj važnoj poziciji supredsjedateljice događaja. 

Benovo službeno opravdanje zašto nije nazočio Met Gali glasilo je da je zauzet snimanjem filma The Accountant 2, međutim izvor In Toucha tvrdi da je odlučio razvesti se.

"Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikada se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor.

Par, koji je već jednom bio u vezi pa je razvrgnuo zaruke 2003. i onda se ponovno spojio gotovo 20 godina kasnije, već je ranije imao problema u odnosu jer su se na različite načine nosili sa slavom.

"Problemi koji su ih prvi put razdvojili ostali su isti"

Jennifer se puno bolje nosila s medijskom pozornošću, dok je Ben uvijek od nje bježao. U dokumentarcu The Greatest Love Story Never Told pjevačica je također otkrila da se teško nose s pozornošću javnosti i da tu moraju raditi kompromise.

"Mislim da Benu nije baš ugodno što ja ovo radim, ali on me ne može spriječiti", rekla je Jennifer. "Ben nikada nije htio uništiti Jenniferine snove ili joj reći da ne može učiniti nešto što bi pomoglo njezinoj karijeri, iako ga ona prilično kontrolira", tvrdi izvor.

"Čekali su gotovo dva desetljeća da ponovno budu zajedno, ali na kraju jednostavno nisu uspjeli", dodaje izvor i nastavlja: "Oboje su rekli da su sazreli i da su učili na svojim greškama, ali neki od većih problema koji su ih i prvi put razdvojili ostali su isti."

Inače, poznato je da su Lopez i Affleck započeli vezu 2002. godine, a zaručili su se kasnije te godine. Međutim, par se razišao 2004. godine nakon što je godinu prije odgodio vjenčanje. Nakon godina razdvojenosti Lopez i Affleck konačno su se ponovno ujedinili 2021. i vjenčali 2022. godine.

Pročitajte više