Ante Ćorušić o potezu Baby Lasagne: Novac će biti upotrijebljen tamo gdje je on htio

Foto: Emica Elvedji/Luka Batelic/PIXSELL

BABY Lasagna odbio je 50.000 eura koje mu je vlada ponudila te ih želi donirati Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić te Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC-a Zagreb. O Markovom potezu sada se oglasio ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić.

"Zahvaljujem gospodinu Marku Purišiću na ovoj donaciji. Da je novac koji mu je uplatila hrvatska vlada donirao u polovičnom iznosu i za Zavod za hematologiju pedijatrijske klinike KBC-a Zagreb. Posebno mi je to drago što nam donacija dolazi od trenutno najpopularnijeg Hrvata uopće i čovjeka koji je svojim nastupom na Eurosongu učinio silno za promidžbu cijele naše domovine", rekao je na konferenciji za medije.

 

"Još jedanput mu zahvaljujem, novac će biti upotrijebljen tamo gdje je on htio, a to je opremanje Zavoda za dječju hematologiju. Otvaramo ga koncem lipnja ili početkom srpnja i naravno da ćemo pozvati gospodina Purišića na otvorenje, kao i ostale donatore. Vjerujem da će našim mladim pacijentima, toj najranjivijoj skupini naših bolesnika, otpjevati svoju pjesmu Rim Tim Tagi Dim", dodao je.

Ranije se oglasio i Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb.

>>Hrvati oduševljeni potezom Baby Lasagne: "Svaka čast, kapa do poda"

Pročitajte više