Hana Hadžiavdagić pobjesnila: "Ne dirajte njih jer za to vadim oči tupim nožem"

Foto: Instagram

NAKON što je na Facebooku objavila status u kojem je izrazila što misli o ljudima koji se protive homoseksualcima i povorkama ponosa, Hana Hadžiavdagić Tabaković još se jednom putem društvenih mreža obračunala s hejterima.

Hana je najprije objavila fotografiju jedne pratiteljice koja je ostavila otrovan komentar na račun Haninog muža. "Da li žensko može biti toliko isfrustrirano, jadno, ljubomorno i nezadovoljno da ovako nešto napiše? Od sada svaku jadnicu i jadnika nakon ovakve i slične poruke javno brukam", napisala je ljutito Hana pa nastavila.

"Mene može prozivati i vrijeđati do mile volje, navikla sam i iskreno hebe mi se šta ko misli. Dok god komentirate meni bankovni raste... Ali... NE DIRAJTE mi ljude koje volim. Obitelj, prijatelje i psa... Za njih vadim oči tupim nožem", zaprijetila je influencerica i voditeljica.

A zatim se osvrnula i na svoju izjavu o povorci ponosa. 

"Tužno je kako sam opet ja (u manjini) podmetnula leđa za Paradu i slične škakljive teme u društvu, dok druge javne osobe iz BiH na društvenim mrežama pederski šute. Družite se s gay populacijom svakodnevno, ali nemate muda bilo što reći jer što ako narod osudi izjavu... Wow, zamisli ti to, bitno je što narod kaže. Naravno da je bitno kad se svakakvom finom lažnoćom uvlačite narodu u dupeta (čast izuzecima, ali malo ih je)", napisala je Hana pa dodala da je "danas najteže biti iskren".

"Društvo se zalaže za iskrenost i pravednost, a vole da im se servira sve osim istine i tako posljedne tri decenije", zaključila je.

Pročitajte više