Hana objavila navodne Goranove poruke: "Kakva sam ja budala, živjela je kod tebe"

Foto: Instagram

HANA RODIĆ s bivšim dečkom Goranom Jurencem ratuje preko društvenih mreža. 

Njegovu je novu djevojku optužila da je uhodi i kopira, a sad je svojim fanovima odlučila odgovoriti na pitanja, i to putem storyja na svom Instagramu. 

"Zašto si raskid objavila neki dan kad se on dogodio davno, kad je on krenuo za London?" glasilo je pitanje. "Bejb, zato što to nije istina", odgovorila je Hana i objavila navodnu Goranovu poruku koju joj je poslao na Valentinovo. 

"Gujcek moj, želim ti sretno Valentinovo. Želim da znaš da mi ja jako fališ i da jako na tebe mislim. Nadam se da je to jedino Valentinovo koje ćemo bez drugoga provesti. Ljubim i mislim na tebe, moja gico", napisao joj je navodno Goran. 

Objavila je i prepisku s Goranom u kojoj ga optužuje da laže po pitanju svoje nove djevojke koja je, kako tvrdi Hana, živjela kod njega dok su Hana i on još uvijek bili zajedno. "Kad si bio sa mnom, lažove, pogledaj što je stavljala. Kakva sam ja budala! Znači, gotovo je. Živjela je kod tebe", navodno je Hana slala Goranu.

Na pitanje kako je Hana je odgovorila da se trudi što bezbolnije nositi sa situacijom, "ali sad mi je dosta da se oni rugaju meni i sad ću se ja malo rugati njima".

Demantirala je i njegovu izjavu da ona živi u stanu koji on plaća. "Živim u stanu firme Pex Nekretnine gdje sam suvlasnica i direktor marketinga", napisala je.

Hana tvrdi i da je Goran cijelu situaciju izazvao radi publiciteta te da joj je bivšu djevojku spomenuo "u ne baš dobrom smislu".

Podijelila je i brojne poruke podrške i ohrabrenja svojih fanova koji joj poručuju da izdrži te da su uz nju.

Pročitajte više