Harrison Ford nije pozvao sina na vjenčanje

SIN Harrisona Forda oduševljen je što mu se otac napokon oženio svojom dugogodišnjom partnericom, također glumicom Calistom Flockhart. Iako nije bio pozvan na svadbu, gdje je glumački par vjenčao guverner američke savezne države New Mexico Bill Richardson, već odrastao Fordov sin Ben presretan je što su njegov otac i Calista nakon osam godina napokon izmijenili zavjete.

"Ti ludi klinci pobjegli su i oženili se! Mislim da je divno što su napokon ozakonili vezu. Sretan sam zbog njih", rekao je Ben koji se nije uvrijedio što ga mladenci nisu pozvali na vjenčanje.

Cameron Diaz od malih nogu zaljubljena u Forda

Udavši se za Forda, Calista, najpoznatija po ulozi odvjetnice Ally McBeal, ostvarila je ono što je od malih nogu potajno željela još jedna glumica, Cameron Diaz. "Zaljubljena sam u Harrisona još od kada sam bila mala djevojčica. Kad sam imala 9 godina, stalno sam maštala kako se ljubim s njim. Bila sam uvjerena kako ću se jednoga dana udati za njega. Nije to tajna, zna i on, ali sad je zauzet i što ja tu mogu?", otkrila je Cameron.

Pročitajte više