Heather Mills koristi kamkoder kao glavno oružje u razvodu od Paula McCartneya

HEATHER MILLS, 38-godišnji bivši foto-model čiji je brak s bivšim članom "Beatlesa", 64-godišnjim Sir Paulom McCartneyem, rezultirao spektakularnom brakorazvodnom parnicom, je odlučila iskoristiti novo oružje u nastojanju da se dočepa što je moguće veće dijela imovine bivšeg supruga, koja se procjenjuje na oko 250 milijuna dolara.

"Daily Mail" tako piše kako su Mills i njeni pomoćnici počeli svaki njeni korak bilježiti video-kamerom, a tako stvoreni materijal, ukoliko se pokaže potreba, umontirati u dokumentarni film.

Mills se  nada kako će taj film, ukoliko se pažljivo umontira, uspjeti na njenu stranu dovesti javno mnijenje koje se, pogotovo u Britaniji, solidaliziralo s McCartneyem te bivšu manekenku drži beskrupuloznom i pohlepnom oportunisticom.

Britanski mediji, pak, špekuliraju kako bi samo snimanje filma poslužilo kao sredstvo "prijateljskog uvjeravanja" prilikom pregovora između odvjetničkih timova, odnosno da će McCartney prilikom razvoda biti "konstruktivniji" te tako izbjeći da javnost preko filma dozna eventualno kompromotirajuće detalje o njemu.

Glasnogovornik Heather Mills, pak, poriče da je u pitanju snimanje dokumentarnog filma, te tvrdi da bivša manekenka koristi kamkoder kako bi bilježila djelovanje paparazza koji je opsjedaju nakon vijesti o razvodu.

D.A.

Pročitajte više