Hemsworth pozirao s kćeri na setu Thora prije 11 godina i sad. Objavio je te fotke

Foto: Instagram

CHRIS HEMSWORTH odao je počast svom "omiljenom superheroju" dirljivom posvetom na Instagramu - svojoj kćeri Indiji Rose. Glumac je u ponedjeljak na svom Instagramu podijelio fotografije snimljene u razmaku od 11 godina na kojima su on i njegova kći. Fotografije su snimljene na setu franšize filma Thor.

Prva fotografija pokazuje glumca odjevenog u prepoznatljivi crveni plašt kako se nadvio nad kćer Indiju Rose kad je još bila beba. Na drugoj fotografiji, snimljenoj tijekom produkcije ovogodišnjeg filma Thor: Ljubav i grom, može se vidjeti kako mu sada već jedanaestogodišnja kći sjedi u krilu.

''Ona je moj omiljeni superheroj''

Ova fotografija ima posebno značenje jer India Rose zapravo glumi lik u posljednjem nastavku filma. ''Evo dvije slike mene i moje kćeri'', napisao je glumac te nastavio: ''Na jednoj je bila prvi put na setu prije 11 godina, a druga je najnovija sa seta Thor: Ljubav i grom. Ona je moj omiljeni superheroj.''

Cijela obitelj pridružila se Hemsworthu na setu

U posljednjem nastavku Thora glumcu se pridružila cijela obitelj, prenosi Hola!. Kći Indija Rose glumi lik Love, kćer Gorra Božjeg mesara, kojeg je utjelovio Christian Bale. Supruga Elsa Pataky igra ulogu vučice, a njihovi 8-godišnji blizanci Sascha i Tristan su također dobili svoju prvu priliku. Tristan u filmu glumi mlađu verziju Thora, a Sascha se pojavljuje kao jedno od Asgardijanske djece.

 

Pročitajte više