Heroina 2020: Kaylen Ward. Žena koja je sisama spasila koale

Foto: Instagram

ŽENA je preko Instagrama obećala i slala gole slike svakom tko je uplatio 10 dolara za borbu protiv požara u Australiji. Tržištu je ponudila ono što ima i skupila je 750 tisuća dolara. Cifra i dalje raste.

Kako su Instagram modeli, posebno ovog profila, često predmet ponižavanja, bilo bi fora saznati koliko su skupili oni koji ih ismijavaju, a i usporediti s brojem požara ugašenih molitvom. Kraljica <3

Instagram joj je ugasio profil.

Otvara to još dvije teme o licemjerju: zašto je ok pokazivati impresivnu pamet, a kao sramota pokazati impresivne sise? Zašto je prihvatljivo pokazivati slike nesreća, pušaka i ratova, ali ne i golog tijela?

Od svih moraliziranja, moraliziranje nad golotinjom uvijek sam najmanje razumio. Heroji često ne nose plašteve, a nekad evo ne nose baš ništa.

***

Uplatiti možete jednoj od ovih organizacija, a potom se javiti Kaylen na ovaj profil na Twitteru:

1. Australian Red Cross Disaster Recovery and Relief

Crveni križ pomaže ljudima u evakuacijskim centrima te pruža hitnu pomoć ljudima koji su izgubili svoj dom, uključujući i novčanu potporu.

2. Salvation Army Disaster Appeal

Članovi tima spasilačke vojske osiguravaju obroke onima u prvim linijama borbe protiv požara i evakuiranim građanima, pojasnio je general Topher Holland u izjavi za javnost.

3. St. Vincent de Paul Society Bushfire Appeal (NSW)

Ova udruga osigurava hranu, odjeću i novac koji je potreban žrtvama požara.

4. NSW Rural Fire Service

Riječ je o vatrogascima koji se bore protiv požara u Australiji, a kojima je svaka pomoć potrebna.

5. Victoria Country Fire Authority Bushfire Disaster Appeal

Možete donirati novac za pojedinu brigadu ili dati generalnu donaciju.

6. Victorian Bushfire Appeal

Vlada države Viktorije udružila se s Vojskom spasa i Bendigo Parkom, a sva donirana sredstava usmjerit će prema zajednicama kojima su najpotrebnija.

7. Port Macquarie Koala Hospital

Ova organizacija preko svoje GoFundMe stranice traži pomoć za koale.

8. Wires

Organizacija za informiranje, spas i edukaciju Novog Južnog Walesa spašava i brine se za životinje, a potrebne su im donacije kako bi njihovi volonteri imali s čim raditi.

Pročitajte više