HGSS-ovci nasmijali ljude genijalnom prvoaprilskom šalom: "Nasjela sam"

Foto: Facebook

HGSS-ovci su već mnogo puta dokazali da su genijalci što se objava na društvenim mrežama tiče, a sad su prvoaprilskom šalom koju su podijelili na svojim profilima na društvenim mrežama još jednom uspjeli oduševiti pratitelje.

"Danas je u #NP #Paklenica testiran novi dron ''flyboard'' tvrtke iz SAD, Zapeta. Dronom spašavatelji vrlo brzo dolaze i na najnedostupnijih dijelove parka. Pilot projekt kreće već ove turističke sezone, tako će na dežurstvima uz dežurne spašavatelje biti i 2 drona od kojih svaki može ponijeti teret do 200 kg na visinu od čak 850 metara. Ako pilot projekt bude uspješan ovakvi dronovi će biti sastavi dio svake Stanice HGSS-a, a dežurstvo u Paklenici će u potpunosti preuzeti dronovi. Ovakvi dronovi uvelike mogu ubrzati akcije spašavanja na teško dostupnim mjestima", napisali su uz dosta uvjerljive fotomontaže.

"Zaboravili ste napisati da vam je drzava dala novce za nabavku barem 20 takvih dronova, povecala place, priznala benificirani radni staz i obnovila vozni park", "Bilo mi je sumnjivo, ali na trenutak sam nasjeo", "Nasjela", "Savrseno- posebno za nosit planinski krompir na Biokovo.Bez obzira na aprilsku salu nije ovo toliko ni aprrrililili za buducnost.Postat ce normalno prije nego sto mislimo", "Odsad možemo na Velebit u japankama", šalili su se pratitelji u komentarima.

 

Pročitajte više