Hit na TikToku: Ovako bi Gršin hit zvučao u Milanovićevoj obradi

Foto: TikTok

EKIPA na TikTok profilu DeepQ napravila je zanimljiv video s likovima Milanovića i Plenkovića, a umjetnom su inteligencijom stvorili Gršin hit Fantazija koji izvodi Milanović. Rezultat je fantastičan - video je na TikToku na dan izbora pregledan više od pola milijuna puta, a tiktokeri su oduševljeni. DeepQ je TikTok profil osječkaeAI kompanije koja, izmedu ostalog, razvija i DeepFake Detection i Security.

"Šoping Italija, pa na party do Barija/Bela Natalia, skupa vina Lombardija/Šoping Italija, pa na party do Barija/ Bela Natalia, tilo njeno fantazija", pjeva se Milanovićevim AI glasom u videu koji je skupio gotovo 70 tisuća lajkova.

@deepq_tv SRETAN IZBORNI DAN IZ DEEPQ STOŽERA!! 🎶 Stvarajte viralni content s SongQ! 🚀 Skinite našu app i oživite izmišljene likove poput Zokija i AP-a na https://linktr.ee/songq. Pridružite nam se u zabavi i podijelite svoje kreacije! #fyp #DeepQ #Grse #Miach #Fantazija #Milanovic #Plenkovic #Izbori #viral #balkan #Croatia #hrvatska ♬ original sound - DeepQ

Evo i cijele pjesme u kojoj se pojavljuje i Plenkovićev glas.

.

Pročitajte više