Hladno pivo priprema veliki koncert u Areni Zagreb u listopadu



HRVATSKI punk rock bend, koji je nastao u Gajnicama još 1988. godine, do danas ima sedam studijskih albuma: "Džinovski", "G.A.D.", "Desetka", "Pobjeda", "Šamar", "Knjiga Žalbe" te "Svijet glamura", koji je nedavno objavljen. Osim toga, imaju i koncerti album "Istočno od Gajnica". U svojoj, više od 20 godina dugoj karijeri iza sebe imaju stotine nastupa kao i brojne glazbene suradnje.

Nakon izlaska albuma "Svijet glamura" Hladno pivo je premijerno odsviralo sve pjesme u utorak na koncertu u Teatru ITD. Kako su 2007. godine napunili Dom sportova s 10.000 ljudi, 2008. godine imali su čak 25.000 posijetitelja na Jarunu, pa su sad, nakon šestog albuma odlučili napuniti i Arenu Zagreb. 

Stoga su u utorak u Teatru ITD najavili koncert u Areni za 7. listopad, a prodaja ulaznica za taj događaj kreće već u ponedjeljak. Prodajna mjesta gdje će obožavatelji moći kupiti ulaznice uključuju dućane Tisak Media Centara u  brojnim gradovima kao i službenu internet stranica Eventima. Cijena ulaznica kretati će se od 120 do 150 kuna.

Pročitajte više