VIDEO Jason Statham 90-ih je golišav plesao u dance spotovima

Screenshot: YouTube

JASON STATHAM je pojam holivudskog snagatora iz akcijskih filmova. Dive mu se i žene i muškarci, djeluje opasno, ali staloženo te, gdje god se pojavi, ostavlja dojam kulera koji uvijek ima stvari pod kontrolom.

Međutim, prije nego što je počeo dobivati uloge u holivudskim blockbusterima, Jason Statham pojavljivao se u glazbenim spotovima. I nije bio ni nalik snagatoru. Vice je izvukao dva glazbena spota iz devedesetih u kojima Jason izgleda... Pa kao što biste i očekivali da će izgledati osoba koja se pojavljuje u dance spotovima iz devedesetih. 

U spotu dvojca The Shamen za pjesmu Comin' On Jason se pojavljuje samo u tigrastim gaćicama te nauljen i potpuno depiliran pleše, dok se ispod njegovog lika iz nekog razloga pojavljuje gljive.

1994. godine pojavio se i u spotu za pjesmu Run to the Sun britanske skupine Erasure. Tu je također bio golišav, s nešto dužim hlačicama doduše. U spotu je prikazan kao srebrni plesač, a svoju je ulogu, vidjet ćete prema izrazima lica, shvatio veoma ozbiljno.

Inače, Jason ljubi jednu od najseksi žena svijeta, manekenku Rosie Huntington-Whiteley s kojom je nedavno dobio i prvo dijete, sina Jacka.

Pročitajte više