Hollywood apelira: Andy Garcia, pod hitno obrij leđa!

GLUMAC Andy Garcia paparazzima je otkrio kako ima ekstremno dlakava leđa - fotografi su ga snimili kako se sunča uz bazen ekskluzivnog hotela Eden Rock na francuskoj rivijeri, kamo je doputovao kako bi bio gost filmskog festivala u Cannesu.

Garcia je u Cannes doputovao u društvu glumice Christine Ricci i svojeg kubanskog benda "Cineson All Stars", s kojim je goste u hotelu, noć prije snimke na bazenu, zabavljao do dugo u noć. "Bili su fantastični!", komentirala je Christina Ricci nastup svojeg prijatelja, koji osim što je priznati glumac, u bendu svira kongo te je vrsni poznavatelj kubanske glazbe.

Dok se Garcia bavi glazbom, njegov novi film "The Air I Breathe" kreće u redovnu distribuciju - svoju premijeru doživio je u Cannesu te odmah zadobio naklonost kritičara. Film vrvi poznatim glumcima poput Sarah Michelle Gellar, Brendana Fraisera i Foresta Whitakera. Oskarovac glumi računovođu koji upada u dugove kod mafijaša Andyija Garcije, i s kojim se obračunava jedan od njegovih plaćenika. Likovi u filmu imaju simbolična imena, od kojih svako predstavlja određenu emociju (tugu, zadovoljstvo i sreću), te im se sudbine isprepliću u maniri filma noir, u čijem centru priče je mafijaški bos Andy Garcia.

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više