Hollywood poludio za potpuno poremećenom pričom koju je jedna striptizeta objavila na Twitteru

Foto: Twitter

PRIČA jedne striptizete o putovanju na Floridu s još jednom striptizetom, njenim bipolarnim dečkom bijelcem te svodnikom crncem izazvala je pravu pomutnju na Twitteru te privukla pažnju holivudskih redatelja koji je žele pretvoriti u film.

Striptizeta pod imenom Zola u utorak navečer počela je pisati o upoznavanju s djevojkom pod imenom Jess u lokalnom Hootersu. Nakon što su utvrdile da su obje striptizete i da tako žele zaraditi što više novca, djevojke su se dogovorile da će zajedno otići na Floridu. Te je večeri Jess bila u Hootersu sa starijim crncem pa se Zola iznenadila kad su drugog dana po nju došli Jess, drugi crnac i jedan bijelac. Ispostavilo se da je bijelac Jarrett njen dečko, a crnac Z. (njegovo ime se Zola bojala reći) njen svodnik.

Nakon dolaska na Floridu saznaje da je Jess prostitutka, a tijekom večeri je u čudnim okolnostima spavala s 20 muškaraca. Nakon što je skupina muškaraca otela Jess i pokušala je prisiliti da radi za njih, njen bipolarni dečko Jarrett pokušao si je oduzeti život skokom s balkona. Tajanstveni svodnik Z. spasio je Jess od otmičara nakon što je ubio jednog od njih.

Nekoliko dana nakon povratka s Floride, Zolu je nazvala Jess, moleći je da kaže Jarrettu da je uhićena zbog prostitucije, a Z. je optužen zbog ubojstava i otmica.

Zolina priča na Twitteru je privukla ogromnu pažnju, a jedna od njih koji su je pročitali do kraja je i Ava DuVernay, redateljica filmova "Selma" i "Usred ničega".

"U Indiji čitam #Zolu. Drama, humor, akcija, napetost, promjena likova. Ta cura zna pisati", napisala je, a potom se obratila Zoli.

"Vidjela sam sve, sestro. Treba mi ta knjiga, vidim da će biti bestseller", napisala je.

Nakon svega Zola je obrisala cijelu priču s Twittera.

"Privukla sam mnogo veću pažnju nego što sam htjela. Sutra idem kod odvjetnika zaštititiautorska prava na nju. Isuse Bože", napisala je.

Vjerovanje da je cijela priča toliko suluda da mora biti istinita potvrdila je djevojka koja se na Twitteru predstavila kao Jess, a na profilnoj fotografiji uvelike nalikuje djevojci čiju je fotografiju Zola objavila.

"Nije mi drago što se opet ovo izvuklo van. Više me ne zanima ta situacija i to što se dogodilo", napisala je Jess. 

Cijelu poprilično opširnu priču možete pročitati u nastavku.

Pročitajte više