Hotelski radnici otkrili najgore stvari koje su gosti radili, neke su horor

Foto: Instagram

ZAPOSLENICI u hotelima svakodnevno se susreću s mnogobrojnim gostima koji im svojim ponašanjem i zahtjevima nisu ostali u najboljem sjećanju. Neki od njih svoja iskustva podijelili su na BuzzFeedu, a priče koje su pisali zaista su nevjerojatne.

"Radim u hotelu u Portlandu i jednom me spremačica nazvala da nešto provjerim. Dva gosta pojela su cijelu kantu KFC-jevih pilećih krilaca u sobi i ostavila sve kosti ispod jastuka", ispričao je jedan tip.

"Vikendima sam radila kao spremačica i jednom sam ušao u kupaonicu prekrivenu izmetom. Osoba je obavila nuždu u kadi, a izmet je razmazala preko nje, umivaonika, pločica i poda. Zatim sam otišla u spavaću sobu i otkrila da se ta ista osoba također zadovoljila i ostavila dokaze da cure niz zrcalo", prisjetila se zgrožena djevojka.

"Radim kao recepcionar u hotelu i jednom mi je čistačica donijela Bibliju koja je bila otvorena na 666. stranici na kojoj je netko napisao čudne simbole i latinsku frazu. Također je našla kost pod krevetom. Sve sam istražio do zadnjeg detalja, ali nisam našao ništa. Mislili smo da netko pokušava baciti urok na hotel ili izvesti neki ritual", piše treći korisnik.

"Jednom se jedan dečko prijavio u hotel u kojem sam radio, a zatim se odjavio 30 minuta kasnije tvrdeći da je imao hitnu obiteljsku situaciju. Recepcionarka je otkazala rezervaciju, a sat vremena kasnije spremačica je otišla ponovno provjeriti sobu. Na kraju je otkrila da je tip urinirao po cijeloj sobi, uključujući noćne ormariće, radni stol i TV", prepričava četvrti.

"U gradu je bio hokejaški turnir, a cijeli hotel preplavila su djeca bez nadzora i pijani roditelji. Jedan je roditelj ostavio svoje dijete u našem predvorju kako bi otišao u kupnju te mu je rekao: 'Dama na recepciji će te paziti.' To smo doznali tek kad smo ga pitali, dva sata nakon što je recepcionerka već otišla", ispričala je još jedna djevojka.

"Imali smo jednu gošću koja je radila kao putujuća tattoo artistica. Uvijek bi nam za tetoviranje uzela ručnike pa ih vratila nazad prljave i krvave. Prema politici hotela, morali smo ih prati izbjeljivačem i ponovno davati na korištenje iako su na njima bile tuđe izlučevine", napisao je tip.

Jedan od korisnika podijelio je misterij koji ni danas nije riješen: "Netko je jednom doslovno ukrao jedan od dva noćna ormarića iz sobe. I dalje nemamo pojma kako im je to pošlo za rukom."

"Radila sam u lokalnom hotelu dobrih osam mjeseci, primarno kao spremačica. Jednom sam ušla u sobu skinuti plahte i skupiti ručnike, a po cijeloj sobi bili su kondomi. Tri su bila na krevetu, jedan u kantici za led, a jedan na plafonu", prisjeća se bivša zaposlenica hotela.

"Kad god bismo u hotelu imali grupu mladih sportaša, spremačica bi svaki put, bez iznimke, pronašla drogu u barem jednoj sobi. Djeca bi bila suspendirana ili izbačena prilikom naplaćivanja usluge čišćenja, a novac se skidao sa školske kreditne kartice njihovog trenera", piše tip na BuzzFeedu.

"U srednjoj školi radila sam kao čistačica u hotelu preko ljeta. Jednom sam u sobi našla 50 limenki piva i boce razbacane posvuda. Pivo se prolilo po podu, a razbijenog stakla je bilo po cijeloj prostoriji. Trebalo mi je nekoliko sati više nego inače da sve očistim, a gost čak nije ostavio ni napojnicu", prepričala je jedna djevojka.

Pročitajte više