I u Hollywoodu se krade - slavna komičarka u središtu skandala

Foto: Instagram

I DOK SE KOD NAS priča o Photoshop skandalu Marka Grubnića i krađi fotki, u Hollywoodu se kradu šale. Popularna komičarka Amy Schumer našla se u središtu optužbi o krađi materijala za svoje nastupe. Nedavno se na internetu pojavio video koji uspoređuje njezine šale s onima drugih komičara, a pokazuje određene sličnosti među njima, prenosti EW.

U videu se prikazuju komičari Kathleen Madigan, Wendy Liebman, Tammy Pescatelli te pokojni Patrice O'Neal od kojih je, navodno, Schumer "posudila" dio materijala za svoje stand-up nastupe. Spomenute komičarke su komentirale optužbe protiv Schumer na Twitteru i nisu stale u njezinu obranu:

"Zbog toga što je Amy Schumer izvela jednu od mojih najboljih šala na svom HBO specijalu i zbog ovog memea moje šale, gotova sam s društvenim mrežama", Liebman je napisala u objavi koja je u međuvremenu obrisana.

Komičarka je napisala novu objavu u kojoj pojašnjava da ne optužuje Schumer za krađu, da je moguće da su obje smislile istu šalu, ali da je htjela da svi znaju da ju je ona napisala prva.

Tammy Pescatelli bila je još oštrija: "Ono što mi je uvijek bilo nevjerojatno jest to što ona tvrdi da je feministkinja, a krade samo od drugih komičarki. Ako joj ukažemo na to, onda smo "ljubomorne". Budi uspješna. MI želimo da budeš, ali napravi to sa svojim materijalom."

Optužena Schumer ogradila se od optužbi na Twitteru navodeći da se "kune da nikad nije i nikad ne bi ukrala šalu".

Također se osvrnula na optužbe tijekom gostovanja u showu Jima Nortona: "Moram smisliti toliko materijala za svoj TV show, film i stand-up nastupe. I jako sam oprezna. Nijednu od ovih stvari nisam nikad vidjela. Doslovno bih otišla na detektor laži. Nikad to ne bih učinila. Bilo bi to jako glupo od mene."

Pogledajte video i procijenite sami koliko ima istine u tim optužbama.

Pročitajte više