Ida Prester dobila otkaz na HTV-u zbog izjava o seksu i samozadovoljavanju

KONTROVERZNA voditeljica Ida Prester dobila je otkaz u HTV-ovoj emisiji "Hrvatska uživo". Naime, glasnogovornik HTV-a, Danko Družijanić, potvrdio nam je da je urednik Velimir Đuretić u razgovoru s Idom skrenuo pozornost na to da je "intervju koji je nedavno dala jednom internetskom portalu sadržajem neprimjeren nekome tko je angažiran u Informativnom programu HTV-a te da se mora odlučiti između takvog javnog imidža i rada u Informativnom programu". "Nakon tog razgovora zaključeno je da ne postoji zajednička želja za daljnjom suradnjom u emisiji 'Hrvatska uživo'", dodaje glasnogovornik HTV-a.

"Očito je da ja svojim izjavama izazivam određene reakcije"

Cijelu priču komentirala nam je i Ida koja naglašava kako se s njihovom odlukom slaže te da baš zbog novonastale situacije ne zna što da nam točno kaže a da ponovno ne izazove reakciju javnosti. "Očito je da ja svojim izjavama izazivam određene reakcije, tako da ovaj put ne želim ništa posebno reći na tu temu. Podržavam njihovu odluku i nadam se da ćemo jednoga dana pronaći zajednički jezik", priznala nam je Ida i dodala da će se to vjerojatno dogoditi kada ona odraste.


"Kada ja odrastem i kada prestanem pričati o stvarima o kojima jedino ja pričam i očito samo ja radim, onda se nadam ponovnoj suradnji", kazala nam je Ida koja još uvijek ima dva angažmana na HTV-u i namjerava ih, kako tvrdi, odraditi s užitkom.

Podsjetimo, u spomenutom intervjuu Ida je govorila o depiliranju međunožja, odgovarala na pitanja o seksu, samozadovoljavanju i seksualnim pomagalima. Između ostalog, izjavila je da ne voli analni seks već da ona to "voli u pičku".

Pročitajte više