Ida Prester: Nisam u vezi s Edom Maajkom

"Trenutno sam u tolikom poslu oko novog albuma da mi je i moj dečko s kojim sam u vezi dvije godine previše, a kamoli još i Edo!" - nastavlja Ida, koju su tabloidi spojili s reperom, uz nagađanja kako je "par" čak dočekao i Novu godinu zajedno u Beogradu.

"Ma ja sam doček slavila u Beogradu sa svojim dečkom Zlajom, a on i Edo su dobri prijatelji i često se zajedno druže. Znam i Edinu bivšu suprugu Lanu, tako da vjerujem da se i ona dobro nasmijala na ove glasine, jer smo nekada zajedno i izlazili." - kaže Ida, koja je reperu odmah nakon što je saznala za glasine koje kruže poslala sms na što je on ostao jednako iznenađen kao i ona. "Šta? Molim?" - uzvratio joj je Edo.

Iako mnogi nagađaju o razlozima prekida Ede i njegove supruge Lane, koja je prije tri tjedna pokrenula brakorazvodnu parnicu, Ida kaže kako se radi o "sporazumnom prekidu dvoje mladih ljudi."

"Svi se pitaju zašto su prekinuli, tko je kriv, a oni su se upoznali dok su bili još jako mladi i jednostavno im je tako došlo. Prekinuli su mirno, bez ikakve drame." - otkriva voditeljica HTV-ove emisije "Briljanteen" krajem razgovora za Index.

Foto i tekst: B.S.

Pročitajte više