Idemo po dućanima! Pipi ima novi okus, a Kraš nas ovim keksima vraća u djetinjstvo

NA INDEX RECEPTIMA svakodnevno idemo po dućanima i predstavljamo nove, zanimljive i ukusne proizvode koje zateknemo na policama trgovina.

Donosimo vam galeriju naših prošlotjednih ulova, a neki od njih sigurno će vas vratiti u djetinjstvo. Pipi je na tržištu godinama i svi znamo kakvog je okusa onaj klasični, no sad imate priliku probati novi okus - Pipi s mandarinom i lubenicom.

Lidl nas često ugodno iznenadi u svojim tjednima velikih brendova, a ovog su nam puta pažnju ukrali mini muffini sa Smarties bombonima.

Skoknuli smo i do dalekog Japana, ipak samo virtualno. Otprije poznati po ludim kombinacijama, ni sad nas Japanci nisu razočarali. Za sve one koji vole luk, a nemaju vremena pojesti pola ili cijelu glavicu uz doručak, smislili su pahuljice s okusom luka. Nadamo se da nakon ovih pahuljica od kolega na poslu ne moraju biti razmaknuti dva metra.  

Ako volite Tic Tac, morate probati novi okus - svidjet će vam se kombinacija višnje i mentola. 

Goldi keksi s kokosom bude stare uspomene, pa ako ste ih se zaželjeli, pronaći ih možete u Sparu za 15 kuna.

Koliko često idete u Žabac? Nekad se čini da nikad nije dovoljno, jer imaju fantastične slatkiše, i to po jako povoljnim cijenama. Prošlotjedni ulov bili su nam M&M's bomboni u hrskavom izdanju, koje ne možete naći svaki dan.

Za sve one kojima običan čips nije dovoljan, pronašli smo neobične okuse, s tartufima i od plavog krumpira. 

 

***

Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan. Recepte možete pratiti i na YouTube kanalu Index Recepata. Pretplatite se na kanal kako vam nijedan ne bi promaknuo.

Index Recepti

Pročitajte više