Igrajte se s J.K.Rowling i princezom Viktorijom

ŠVEDSKA princeza Viktorija, britanska književnica J.K.Rowling i belgijska tenisačica Kim Clijsters dobile su svoje Barbie-lutkice.

Tri dame pridružile su se plastičnoj Oprah Winfrey i Angeli Merkel

Na međunarodnom sajmu igračaka u Nuernbergu poznati je proizvođač igračaka Mattel predstavio tri nove Barbie-lutkice, J.K.Rowling, slavnu britansku autoricu "Harryja Pottera", uspješnu tenisačicu Kim Clijsters i švedsku princezu Viktoriju. Tri su se uspješne dame pridružile svojim odavno plastificiranim kolegicama, popularnoj američkoj voditeljici Oprah Winfrey i njemačkoj kancelarki Angeli Merkel.

"Čudno mi se vidjeti u plastičnoj varijanti od samo par centimetara"

"One su uistinu uzori mladim djevojkama diljem svijeta", rekla je Rosa Zeegers, članica uprave tvrtke Barbie International. "Bilo da imate sedam ili sedamdeset godina, svima je potreban uzor u životu", dodala je Rosa.

"Velika je čast kada vas doživljavaju kao uzor, ali to nikako ne znači da sam ja savršena žena. Nevjerojatno mi je vidjeti se u obliku Barbie-lutkice", rekla je tenisačica za Sky News.

Njezina je Barbie odjevena u tenisku opravicu kakvu je nosila u finalu US Opena, uz reket i minijaturni trofej. Književnica Rowling na sebi ima klasični crni kostim u kakvom se pojavila na jednoj dodjeli nagrada prošle godine, dok je princeza Viktorija odjevena u crvenu večernju haljinu.

Pročitajte više