Ima 19 godina, voli nogomet i modu - i kandidatkinja je za gradonačelnicu Vrgorca

 Foto: Facebook

VALENTINA GRBAVAC 19-godišnja je kandidatkinja HSP-a Ante Starčević za gradonačelnicu Vrgorca. Studentica prve godine brodske elektrotehnike i informatike u Splitu tako je postala najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu u povijesti Hrvatske.

Zgodna Hercegovka ne osvrće se na komentare da je "fiktivna" Vrgorčanka, a svojim atraktivnim izgledom privlači pozornost gdje god da se pojavi. Osim politikom, Valentina se bavi i sportom te je godinama igrala mali nogomet za Vrgorac, a nije joj stran ni modeling.

"Hercegovka sam i toga se sramit neću, ali sam prije svega ponosna Hrvatica. Deset godina živim u Vrgorcu, ovdje sam završila osnovnu i srednju školu. Četiri godine sam doprinosila kulturi Vrgorca kroz mandolinski orkestar i sportu igrajući rukomet i mali nogomet u dresovima Vrgorca. Obrazovanje sam nastavila u Splitu jer je to najbliži grad koji ima sveučilište, a sutra želim svojim stečenim znanjem doprinositi Hrvatskoj i Vrgorcu", izjavila je na predizbornom skupu svoje stranke, prenosi Radio Ljubuški.

 

Pročitajte više