Ipak postaje prljavo: Halle Berry i njezin bivši svađaju se oko kćeri?

IAKO su najavljivali prijateljski razlaz, glumica Halle Berry i njezin bivši Gabriel Aubry ipak su se sukobili, i to oko kćeri Nahle. Skrbništvo nad njom namjeravali su podijeliti popola, no čini se kako Gabriel nakon prekida rijetko viđa djevojčicu, a za to je, navodno, kriva Halle. 

"Teško mu je jer proteklih tjedana skoro uopće nije viđao Nahlu. Sada je zbog toga već jako ljut i razmišlja o tome da pokrene bitku za puno skrbništvo. On nju voli više od svega na svijetu i učinit će sve kako bi ostao u njezinu životu za stalno", kaže jedan izvor za RadarOnline.

Halle planira odvesti kćer u Afriku?

Najveći problem pojavio se nakon što je Gabriel saznao da Halle namjerava povesti Nahlu u Južnoafričku Republiku gdje će tijekom cijelog ljeta snimati film. On se ne može pomiriti s tim da kćer ne vidi tri cijela mjeseca.

"Gabriel je zatražio da zadrži Nahlu sa sobom u Los Angelesu, ali to Halle ne dopušta, tako da su se oko toga jako sukobili. Činilo se da će slijediti ozbiljna pravna bitka. No, na kraju su se dogovorili kako će i Gabriel poći s njima u Afriku i čuvati Nahlu, dok će Halle raditi. Ona će mu unajmiti kuću u blizini pa će on biti svojevrsna dadilja", kaže izvor.

 

Pročitajte više