Ivana Brkljačić: Volim prijetiti nasiljem, mlatila sam cijelu osnovnu školu

BACAČICA kladiva Ivana Brkljačić, koja je ovih dana izudarala menadžera Blanke Vlašić, Haralda Edletzbergera, kaže kako je Austrijanca napala nakon svađe, jer ju je "vrijeđao i omalovažavao i kao ženu i kao profesionalca". No, to nije prvi put da je 27-godišnja direktorica zagrebačkog atletskog mitinga Hanžekovićev memorijal te bivša svjetska juniorska prvakinja u bacanju kladiva, imala problema s obuzdavanjem bijesa. Tako je 2001. godine zaradila i policijsku prijavu.

"Priznajem, kad se svađam s nekim, volim prijetiti nasiljem: `Daj šuti, razbit ću ti nos!`. Znam da je ružno, cura sam, ali kad sam ljuta, nikad mi nije problem potući se, čak i s puno jačima od sebe. Jednom sam se potukla na stadionu - s tipom koji je napao mog trenera. Nije jadan znao što ga je snašlo. Imam i policijsku prijavu", otkrila je Brkljačić prije šest godina u intervjuu za Vjesnik te dodala kako se tukla od malih nogu.

"Mlatila sam cijelu osnovnu školu. Morala sam negdje iskaliti taj svoj bijes. Bila sam jako ratoborna, tako da me danas sram kad sretnem nekog iz svoje osnovne škole. Neki od dečkiju završili su na šivanju, ali i ja isto, jer sam dobivala batine. Moj tata uvijek kaže: `Srećom da nisi muško. Ne bismo mogli mirno hodati ulicom`. Ovako kao cura ipak moram sputavati svoju agresivnost", navela je Brkljačić kojoj potonje očito ne polazi za rukom.

Pročitajte više