Ivana Ninčević Lesandrić čeka bebu: "Muž i ja ne želimo još znati spol"

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SABORSKA zastupnica MOST-a Ivana Ninčević Lesandrić očekuje prvo dijete. Sretnu vijest potvrdila je za Index, a nimalo ne čudi da je cijeli naš razgovor prošao uz smijeh.

"U 17. tjednu trudnoće sam, super se osjećam. Na početku sam imala mučnine, kako ih ima svaka trudnica, ni mene nisu zaobišle, nažalost, no nisu dugo trajale", rekla nam je ne skrivajući sreću.

Iako su i ona i suprug veoma sretni i uzbuđeni, neke stvari još ne žele znati.

"Spol zasad zna samo liječnik, a suprug i ja smo odlučili da želimo da zasad tako i ostane", otkrila nam je.

O trudnoći dosad nije javno govorila, a, kako kaže, čekala je da joj liječnik kaže da je sve u redu.

"Bilo mi je najbitnije da prođu prva tri mjeseca, s obzirom na to da sam imala jednu neuspjelu trudnoću, onda sam se samo nadala da sve bude u redu, da se ova prva i najosjetljivija faza uredno odvije, a o imenu i spolu onda možemo mirnije razmišljati kasnije", dodala je.

Otkrila nam je i da poput svake trudnice ima neke neobične želje.

"Naranče - to nije normalno koliko puno naranči jedem i pijem u obliku soka otkako sam ostala trudna. Suprug dođe doma i vidi me s čašom i kaže: 'Pa Ivana, koliko to naranči piješ, kupio sam tri kile i sve si već popila?' smije mi se stalno zbog toga. Inače uopće toliko ni ne volim naranče, haha", rekla nam je.

Iako je poznata kao jedna od najaktivnijih saborskih zastupnica, u trudnoći je malo smanjila tempo.

"Što se tiče odmaranja i spavanja - kada zaspim, ne bi me Bog uspio probuditi koliko čvrsto zaspim", ispričala nam je uz nezaobilazan smijeh i dodala da još ne zna dokad će raditi, ali dok god bude mogla, obavljat će svoj posao.

"Svi me pitaju gdje planiram roditi, ali to još ne znam. Nisam o tome razmišljala jer mi je bilo najbitnije da sve prolazi u redu, s vremenom ću odlučiti gdje ću dijete donijeti na svijet."

Ninčević Lesandrić je u listopadu prošle godine u sabornici ispričala da je imala spontani pobačaj u trećem mjesecu trudnoće te joj je u splitskoj bolnici rađena kiretaža na živo. 

 "Svezali su mi ruke i noge i započeli proces kiretaže na živo. Strugali su mi maternicu bez anestezije. To je bilo mojih najmučnijih 30 minuta u mom životu", rekla je u emotivnom istupu Ninčević Lesandrić.

Pročitajte više