Ivana Paradžiković pokazala što su joj studenti napisali na ploču nakon uvjetne osude

Foto: Instagram

IVANA PARADŽIKOVIĆ pokazala je kako su je dočekali njeni studenti u Dubrovniku nakon što ju je Općinski sud u Osijeku osudio na 10 mjeseci uvjetnog zatvora zbog priče u emisiji Provjereno.

"Vi ste naš heroj ulice", napisali su studenti na ploču u učionici. "Ne znam je li mi bolji pogled iz ureda ili u uredu. Ovako su me dočekali studenti Sveučilišta u Dubrovniku", pohvalila se Ivana. Zatim je objavila i selfie sa studentima. "I neće kući. Iako je subota, kažu: 'A dajte pričajte još, profesorice'", dodala je.

"Učinila bih isto"

Podsjećamo, Ivanu i novinara Ivana Čorkala Općinski sud u Osijeku osudio je na 10 mjeseci uvjetnog zatvora zbog priče u emisiji Provjereno. Novinarka je poručila da bi opet učinila isto i da "zakon nije moralni kompas".

"Časni sude, kriva sam. I znate što, opet bih učinila isto. Zakon nije moralni kompas. Ljudi koji su štitili Anu Frank, kršili su zakon. Oni koji su je ubili, poštivali su ga. Oduvijek sam radila po savjesti i moralnim načelima. Pogotovo u toj priči. Čak i po cijeni koju sam danas platila. 10 mjeseci uvjetno zbog povrede tajnosti postupka? Radije bih u zatvor, ako će to biti primjerena kazna jer sam pokušala zaštititi tu djevojčicu, izboriti se zbog stravične nepravde koja joj je počinjena", napisala je nakon presude.

Pročitajte više