Izbacili slijepog dečka iz teretane jer je "buljio u ženu"

Screenshot/Foto: Instagram

TOBY ADDISON slijepi je 21-godišnji student psihologije i savjetovanja koji se u Happy Hour podcastu prisjetio bizarne situacije koja mu se dogodila. 

Toby je ispričao kako je vježbao u teretani i "gledao svoja posla" kad je odjednom čuo ženu kako govori: "Oh, sviđa li ti se pogled?" 

Dečko je ostao u šoku kad je shvatio da se žena obraća njemu te rekao kako je cijelo vrijeme "samo gledao ispred sebe". 

"Prestani tako jezivo buljiti" 

"Na prvu nisam uopće shvatio da se zapravo obraća meni jer nisam radio ništa krivo. Rekla mi je nešto u stilu: ‘Zašto stalno buljiš u mene? Prestani tako jezivo buljiti‘", ispričao je. 

"Odmah sam joj rekao da sam slijep, ali mislila je da lažem", dodao je. 

Ispričao je kako je svjestan da njegove oči "ponekad bulje u daljinu" kad je fokusiran. Osim toga, objasnio je da kad razgovara s nekim, pokušava gledati u smjeru sugovornika. 

@blindtobes Answering one of the top comments on my page recently 👀📱 #blind #blindtok #fyp #disabled #phone #disabilitytiktok #visuallyimpaired #disabledtok #accessibility ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Izbacili ga iz teretane 

Žena je očito krivo shvatila da bulji u nju i rekla mu je da "začepi", a zatim je pozvala upravitelja teretane koji ga je zamolio da izađe. 

Rekao je kako razumije zašto je žena to pomislila, no da bi također volio da je pokazala više razumijevanja. 

Rekao je da je tužno da se neke žene osjećaju nelagodno ili tjeskobno kada su u teretani zbog malog postotka ljudi koji se ponašaju neprikladno, ali se i osvrnuo na svoju situaciju.  

"Također je jako tužno da svijest o invaliditetu jednostavno nije dovoljno velika u ovom trenutku, a kada spojite to dvoje, povećava se vjerojatnost da će se dogoditi situacije poput ove koju sam opisao", ispričao je. 

Pročitajte više