Izvukli su se s preljubom, ali ga više nikad ne bi ponovili - s jako dobrim razlozima

Foto: Instagram

PREVARA nije rijetka pojava u vezama, ali rijetko prođe bez posljedica. Upravo to pitanje se pojavilo kao nova tema na Redditu. Jedan je korisnik upitao ljude koji su varali partnera, a nisu bili uhvaćeni, zašto su prestali.

Javilo se preko dvije tisuće ljudi, a većina je priznala da ih je krivnja natjerala da prekinu avanture, dok su neki ipak prekinuli prvu vezu i sad su mnogo sretniji s novim partnerima.

"Našao sam ljetni posao u drugom gradu i razdvojio se od djevojke s kojom sam bio godinu dana. Na početku smo se čuli svakodnevno, a onda se to prorijedilo. Tijekom zadnjeg mjeseca rada, uletjela mi je kolegica i ja sam prihvatio igru. Bilo je to prilično neobvezno. Kad sam se vratio doma, djevojka je bila toliko sretna što me vidi da je zaplakala. Osjećao sam se toliko loše da sam odmah priznao, a zatim i prekinuo vezu jer je ona zasluživala nekog boljeg. Još uvijek smo u kontaktu i održavamo prijateljski odnos, ali uvijek sam se pitao što bi bilo da ju nisam prevario", pokajao se jedan korisnik.

No, nisu svi priznali. Ova djevojka već dvije godine skriva svoju prevaru.

"Dok sam bila na fakultetu, poludjela sam za šefom na svom studentskom poslu. Nekoliko smo puta bili zajedno, ali on nikad nije htio nešto više. Kad smo se malo udaljili, upoznala sam divnog dečka i prohodala s njim. Nakon godinu dana veze, otišao je u susjedni grad na stažiranje. Ja sam u isto vrijeme dala otkaz na studentskom poslu jer sam diplomirala. Tada sam se počela ponovo zbližavati s bivšim šefom i završili smo u krevetu. Uopće nisam uživala i odmah sam to požalila. Od tada je prošlo dvije godine, još uvijek sam s tim dečkom i nikad mu to nisam priznala. Još uvijek me to muči, ali nikad ga više nisam ponovo prevarila", priznala je. 

Druga je, ipak bila sigurnija u svoju odluku.

"Ušla sam u novu vezu prije prekida trenutne. Nije to nešto na što sam ponosna, ali muškarac s kojim sam ga prevarila je moj sadašnji muž, pa ne mogu baš reći da se kajem."

Neki smatraju da ih je prevara pogurala da prekinu vezu koja je ionako bila na izdisaju.

"Bio sam pred prekidom, a onda sam se pijan ljubio s drugom djevojkom. Prekinuo sam vezu tjedan dana kasnije, ali nikad partnerici nisam priznao da sam je prevario. Bolje za nju da ne zna. Još uvijek mi je krivo što sam to učinio i ne bih to nikad više ponovio", rekao je jedan mladić.

"Bio sam s curom u koju nisam bio zaljubljen, ali nisam prekinuo iz kukavičluka, nego sam ju počeo varati. Nikad nisu saznale jedna za drugu, a grižnja savjesti me natjerala da prekinem s obje", priznao je drugi.

Neki su nakon prevare malo bolje upoznali sebe.

"Moja djevojka je pokazivala sve manje interesa za mene, a kad je izašla s muškim prijateljima, to me toliko pogodilo da sam i ja odlučio izaći i prevariti je. No, naučio sam nešto iz toga. Shvatio sam da nisam spreman za ozbiljnu vezu i da trebam pričekati dok ne upoznam pravu osobu", zaključio je korisnik.

Nekima se, pak, osvetilo njihovo ponašanje prema partneru.

"Prevarila sam ljubav svog života i ne prestajem se kajati zbog toga. Učinila sam to iz gluposti i želje za pozornošću. Sad sam s dečkom s kojim sam ga prevarila i užasno se osjećam u toj vezi."

Pročitajte više