J. Lo nedavno progovorila o bivšem koji ju je zlostavljao, mnogi misle da je to Diddy

Foto: Profimedia

Nakon pretresa domova repera Seana "Diddyja" Combsa u ponedjeljak, njegova stara veza s Jennifer Lopez ponovno se našla u središtu pozornosti. 

Naime, Diddy u J. Lo bili su u vezi dvije godine, od 1999. do 2001. godine, a pjevačica je jednom otkrila kako je reper bio prvi muškarac koji ju je prevario, rekavši za časopis Vibe 2003. da je njihova veza "bila prvi put da je bila s nekim tko nije vjeran". "Bila sam u toj vezi s Puffom u kojoj sam stalno plakao, ludovala i poludjela, stvarno mi je cijeli život bio u vrtlogu", rekla je tada.

Pjevačica je također u svom ovogodišnjem dokumentarcu iz The Greatest Love Story Never Told govorila o prošlim nasilnim vezama, a obožavatelji su nagađali da je mislila na Combsa.  "Bilo je ljudi u mom životu koji su rekli da me vole, a onda nisu učinili stvari koje su na neki način u skladu s riječima ljubavi. Nije zabavno biti zlostavljan na takav način", rekla je Lopez, ne navodeći na kojeg je bivšeg mislila.

"Nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila maltretirana i bilo je još nekoliko neugodnih stvari. Teških. Bez poštovanja", dodala je. Mnogi njezini fanovi se sada kad su protiv repera izašle brojne optužbe za silovanje i zlostavljanje pitaju je lli pjevačica mislila na njega.

Bivša je Diddyja optužila za trgovinu ljudima

Podsjetimo, agenti američkog ministarstva domovinske sigurnosti otvorili su istragu protiv hip-hop zvijezde Seana Combsa te su pretražili njegove nekretnine u Los Angelesu i na području Miamija. Istragu vode savezni agenti iz New Yorka, a tužbu je podnijela njegova bivša djevojka.

Pjevačica Cassandra Ventura tužila je Combsa pred saveznim sudom na Manhattanu sredinom studenog, optužujući ga da ju je podvrgao fizičkom zlostavljanju, seksualnom ropstvu i silovanju tijekom 10-godišnje profesionalne i romantične veze.

Ventura i Combs objavili su sljedeći dan da su riješili odnos pod povjerljivim uvjetima. Njegovi odvjetnici rekli su tada da nagodba "ni na koji način nije priznanje nedjela" i da je Combs ostao pri "odlučnom poricanju" Venturinih tvrdnji.

Pročitajte više