Jacques Houdek: Arena mi podmeće i blati moje ime!

U KRATKOM razgovoru pjevač Jacques Houdek komentirao je za Index medijske napise prema kojima ne želi nastupati na 7. Međimurskom festivalu u Čakovcu, jer mu ne daju 4.000 eura, koliko on traži za svoj nastup. "Nemam komentara na to sve, ja sam s časopisom Arena na sudu i počesto se nađem na njihovim stranicama. Svaka dva tjedna pronaći ćete nekakav tekst u kojemu se blati moje ime."

"Ne nastupam na low budget festivalima"

Nadalje, talentirani pjevač nam je otkrio da nema nikakve namjere nastupati na festivalu u Čakovcu te je nikad nije niti imao. "Istina je da sam pozvan da nastupam na festivalu, no imam prebukiran raspored te mi dotični festival nije zanimljiv, tako da sam poziv odbio", rekao je Jacques. Istaknuo je i da na tom festivalu zaista nastupaju poluamateri što on nije te istaknuo da ne nastupa na "low budget" festivalima.

"Apsolutno! To su njihova podmetanja".

"Ove godine ispunio sam svoju kvotu i nastupio sam gdjegod mi je bilo interesantno", otkrio je pjevač, a istaknuo je svoj nastup na Melodijama Mostara, gdje je osvojio Grand Prix, te nastup na Melodijama Mediterana. Na pitanje smatra li da su ove vijesti podmetanja Arene, odnosno novinara Vedrana Strukara, s kojim je na sudu već duže vrijeme, Jacques je kratko i jasno odgovorio: "Apsolutno! To su njihova podmetanja".

Presuda

Da podsjetimo, pjevaču je nedavno na sudu određena kazna od šest mjeseci zatvorske kazne, uz rok kušnje od dvije godine, ukoliko ponovi prijestup i zaprijeti se novinaru Vedranu Strukaru. Tada je izjavio kako je zaprepašten takvom sudskom odlukom jer je osuda došla na temelju samo jednog iskaza te je odlučio uložiti žalbu na presudu.

Pročitajte više