Jacques Houdek preuredio je svoj dom: "Većinu smo radili sami, pomogla je i punica"

Foto: Instagram

JACQUES HOUDEK pohvalio se na društvenim mrežama kako je preuredio svoj dom nedaleko od Samobora. Pjevač, koji se inače bavi restauracijom, pohvalio se svojim novim projektom pa pokazao rezultat. 

"Preuređenje i proljetna generalka prizemlja - gotovi! Prezadovoljni smo, zahvalni i spremni za Uskrs. Većinu toga radili smo sami, jer uživamo u DIY-u (a pomogla je i uvijek spremna, najbolja punica Ingrid)", napisao je pa zahvalio i ostaloj ekipi koja mu je pomagala. 

"Budući da imamo četiri ljubimca, odlučili smo se za keramiku kao podnu oblogu cijelog prizemlja (ona se samo tu i tamo malo pretvara da je parket), a time smo ipak zadržali neku toplinu u prostoru. Blagovaonski stol i stolice su antikni, stari preko 120 godina, izrađeni u Beču. Hvala Gabi, koja ih je temeljito restaurirala, pa sam ih ja 'finiširao', no ne bih to mogao bez nje!", objasnio je. 

"Delamo i po kućama, bumo se dogovorili" 

"Jednako tako, dio ovog istog antiknog kompleta koji smo restaurirali je i naša komoda - vitrina, na kojoj zahvaljujemo našoj dragoj Tihani, koja nam je poklonila ovaj nevjerojatno lijepi namještaj, koji je nekada pripadao njenoj baki. I na kraju - hvala nama samima, haha, kaj smo još jedan ovakav proces izdržali. Nama je prekrasno, jer je naše i jer je dom. Javite mi kak se vama dopada, delamo i po kućama, bumo se dogovorili", našalio se za kraj. 

Pročitajte više