Slavni glumac o upoznavanju s Bradom Pittom: "Bio sam šokiran"

Screenshot: YouTube

GLUMAC Jake Gyllenhaal je ispričao smiješnu situaciju kada je 2002. godine upoznao oskarovca Brada Pitta. Upoznali su se tijekom snimanja filma Dobra djevojka u kojem je Gyllenhaal tada glumio s Bradovom bivšom suprugom Jennifer Aniston.

Gyllenhaal je sve ispričao u razgovoru za W magazine i dodao da se u upoznavanju nije najbolje snašao, ali je sve na kraju ispalo simpatično. 

"Sjećam se da sam se htio rukovati s njime, a umjesto toga sam rukom udario vrata. On mi je, tako smireno i drago rekao: 'Pa gle, imaš i drugu ruku, sve će biti u redu.' Bio je jako pristojan i sve je ispalo simpatično. Ali da, bio sam šokiran što sam ga upoznao", rekao je glumac. 

Osim što je bio nervozan oko upoznavanja Brada Pitta, Gyllenhaal je u to vrijeme imao simpatije prema Jennifer Aniston. O tome je pričao prošle godine u listopadu u The Howard Stern Showu. Tada je priznao da mu se Jennifer sviđala tijekom snimanje filma Dobra djevojka. Dodao je i da mu snimanje ljubavnih scena s glumicom tada nije bilo lako.

"Da, sviđala mi se i bilo je mučenje raditi s njom. Ne doslovno mučenje, ali neka kombinacija. Snimanje ljubavnih scena je uvijek neugodno", ispričao je tada u razgovoru. 

Pročitajte više