Jane Fonda o susretu s novopečenim samcem: Koljena su mi zaklecala, prekrasan je

Foto: EPA

GLUMICA Jane Fonda apsolutno je oduševljena legendom NFL-a Tomom Bradyjem te je čak priznala da su joj prilikom susreta s njim "klecala koljena".

85-godišnja Fonda glumila je s Lily Tomlin, Sally Field i Ritom Moreno u sportskoj komediji 80 For Brady, koju je producirao Brady's 199 Productions, a u njoj se pojavljuje i proslavljeni igrač američkog nogometa.

Fonda je opisala kako je bila pod velikim dojmom nakon što je upoznala Bradyja (45) tijekom premijernog prikazivanja filma na Međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu.

"Ušao je u moju prikolicu i koljena su mi zaklecala. Trebala sam se pridržati za nešto da ne padnem. Jednostavno je predivan", rekla je.

Oduševio je manirama

Osim njegovog izgleda, Fondu je oduševilo i Bradyjevo ponašanje.

"Bio je silno ljubazan i predstavio nam se kao da ne znamo tko je. I pravi džentlmen. Imala sam jednu od onih ogromnih nogometnih majica jer je moj nećak veliki obožavatelj, na koju je Tom napisao poruku za mog nećaka i sada je ta majica uokvirena u njegovom domu. Tom jednostavno ima tako dobre manire. Moram priznati da me zapanjio", rekla je.

Inače, Tom Brady razveo se krajem 2022. od supruge Gisele Bundchen nakon 13 godina braka. Par se lako dogovorio oko podjele skrbništva, pa su tako zaključili kako će oboje biti skrbnici svoje djece.

Pročitajte više