Je li BB Hrvoje doista gay?

IAKO se javno deklarirao kao homoseksualac, BB Hrvoja se najčešće može vidjeti u društvu djevojaka. Kada ga je Valentino, još za vrijeme njegova boravka u BB kući, upitao je li ikada bio sa ženom, BB Diva odbrusila mu je "da on voli žene više od većine muškaraca".

Da je tome tako, nije teško zaključiti po Hrvojevim brojnim prijateljicama. No, osjećaj je očito uzajaman. Djevojke se nerijetko Hrvoju bacaju u zagrljaj, a mnogi bi mu heteroseksualci pozavidjeli i na tome što mu štošta i dopuštaju. Hrvoje tako nerijetko ima priliku zaviriti svojim prijateljicama u dekolte, uhvatiti ih za pozadinu i slično. Pravi mali raj, složili bi se heteroseksualci.

S obzirom na to da vrijeme najčešće provodi okružen ženama (a i u BB kući je bio miljenik nježnijeg spola), neki bi se mogli zapitati je li doista gay. No, ako je vjerovati tezi da žene u homoseksualcima nerijetko nalaze najbolje prijatelje, onda nije teško vjerovati ni da ovaj ljubitelj muškaraca u ženama uživa samo platonski.

U riječkom Hemingwayu Hrvoje se jučer, između ostalih ljepotica, zabavljao i sa Kristinom Lumbar, koja je navodno ranije bila u vezi s njegovim bivšim sustanarom Stjepanom. BB Divi nije se bilo teško primiti ni mikrofona, ali ni priuštiti prisutnima par vrućih pokreta sa svojim prijateljicama.

Foto: Roberto Stepić

Pročitajte više