Jedan od najzgodnijih glumaca: Salma Hayek mi je bila jedna od prvih simpatija

Foto: Press

CHANNING TATUM vratio se u ulozi stripera Mikea. U filmu pod nazivom Posljednji ples Magic Mikea zavodi ga lik kojeg glumi Salma Hayek. Kroz film, koji u američka kina stiže 10. veljače, osim scena striptiza, provlači se i ideja o osnaživanju žena. Vanity Fair pozabavio se pitanjem na koji način striper Mike osnažuje žene. 

"Ne bi li bilo šovinistički snimiti film o osnaživanju žena koja nema jak ženski karakter?" rekao je Tatum. Kaže da je upravo zbog toga pitao Salmu Hayek da glumi Maxandru Mendozu, moćnu bogatašicu koja poslije razvoda traga za novim smjerom. Na odmoru na Floridi susreće Mikea, koji sada radi kao barmen. Maxandra ga nagovori da joj se pridruži u Londonu kako bi joj pomogao producirati i postaviti atraktivnu, kazalištu predstavu.

 

Salma mu je bila jedna od prvih simpatija

"Mislim, ona je bila jedna od mojih prvih simpatija", otkrio je Tatum. U filmu ima nekoliko vrućih scena sa Salmom, no stare simpatije nisu razlog zašto je baš nju odabrao za film. Kaže da želi proširiti krug gledatelja/ica jer bi, zbog Salminih godina, sada film mogle gledati i zrelije žene koje se po dobi poistovjećuju s njom. 

Tatum kaže da je odrastao uz jake žene, majku Kay i sestru Paige, koje jako cijeni, a da se počeo više zalagati za žene nakon što je s bivšom suprugom Jennom Dewan dobio kćer Everly Tatum. "Tek kad se rodila, počelo me stvarno plašiti koliko je svijet zastrašujući za žene. Kada postanete otac djevojčice, shvatite koliko mogu biti ranjive gledaju li na svijet kroz ružičaste naočale", rekao je glumac.

Pročitajte više