Jennifer Aniston rođendan proslavila s pedeset "najbližih" prijatelja

JENNIFER ANISTON svoj je 41. rođendan proslavila u luksuznom meksičkom ljetovalištu s Gerardom Butlerom i još "nekoliko" uzvanika, koji su svi onamo doputovali na njezin trošak. Aniston je za sebe i nekoliko prijatelja unajmila vilu s četiri spavaonice u kojoj noćenje košta devet tisuća dolara, a Butlera je smjestila u manju kuću u susjedstvu, gdje je glumac sam odsjeo.

Svjedoci tvrde da su se Aniston i Butler ponašali jako prijateljski, ali u javnosti nisu pretjerano koketirali, viđeni su tek nekoliko puta sami; jednom u šetnji, a nekoliko puta obilazeći bajkoviti Cabo San Lucas, tako da je javnost za nove informacije o prirodi njihova odnosa ostala zakinuta.

Međutim, nije ostala zakinuta za informacije o rođendanskoj zabavi i luksuzu koji su svih pedeset najbližih prijatelja Jennifer Aniston u Meksiku uživali punim plućima. "Aniston je odsjela u vili koja broji dvanaest članova posluge, kuhara i dva batlera, ima svoj bazen, vlastiti spa, ogromnu terasu s otvorenim kaminom, vanjski kišni tuš i dnevne krevete, ne obične ležaljke", novinarima su ispričali lokalci.

"Gerard Butler je odsjeo u manjoj kući sam, ali i on je imao svoj privatni bazen, poslugu i kuhara, a stalno je bio kod Jennifer", dodali su. Osim Gerarda Butlera, rođendan Jennifer Aniston proslavile su i Courtney Cox te Sheryl Cole, ali i pedeset drugih uzvanika koji su bili zamoljeni da umjesto poklona u slavljeničino ime uplate željeni iznos u humanitarne svrhe, i to za sirotište za koje se pričalo da je mjesto na kojem Aniston traži potomka.

Pročitajte više